zipirinsan. Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS
Post Icon

Kedi Türleri

Şimdi burada tekir, sarman, himalaya, bostancı, cihangir kedilerinin ayrımlarından bahsedeceğimi sananlar yanılıyor. Bahsedeceğim türler şöyle:


+ 15 kilodan ağır kediler
Yok canım demeyin, dünya üzerinde gayet mevcutlar. Hatta birisi kedili kedi canını senin videosunda Adnan hocayı oynamıştı.


İşte o kedi: http://9gag.com/gag/21309/ (yazık lan :( ) 


Bu kedi: http://9gag.com/gag/3395/


Ve bir taşınmaz mal olarak şu kedi: http://9gag.com/gag/12364/


Neyle besliyorlar bunları anlamıyorum ki...


+ Ayakta uyuyan kedi


Başları falan düşer, bir yastık kapıp kafasının altına koyasınız gelir. komik şeyler!   
(01.02.2010 22:30)


+ Azarlayan kedi


Bildiğin kedidir bunlar. siz nasıl her dakika birini azarlamıyorsanız bu kediler de her saniye şunun ağzına sıçayım modunda gezmezler. şimdiye kadar tanıdığım pek çok kediden azar işitmişliğim vardır. bu çoğunlukla patilerimi silme, evde pis patiyle gezeyim azarlaması olabildiği gibi işte balık, et gibi yiyecekleri ben niye sizinle yemiyorum, niye sıra bekliyorum, beni niye içeri almıyorsunuz, kucağına oturacağım geç şuraya gibi nedenlerden ötürü de olabilir. kedimin beni azarladığı en komik an ise hala aklımdan çıkmaz, bu daha bebek ve ben yapmaması gereken şeyleri ön patilerine hafifçe pıt pıt yapıp pispati pispati diyerek öğretiyorum. misafir gelmiş, çalışıyoruz, masanın üzeri önemli bir sürü kağıtla dolu. bu safım ilgi çekmek için direkt masaya atladı ki hoşlanmadığımı biliyor. ben de buna pispati yapıp yere koydum. bu bana bir sinirlendi, bir sinirlendi. kaşlarını çatıp ayağıma üçüncüsü sert olmak üzere üç kere pispati yapıp içeri kaçtı. gülmekten ölmüştük.  (30.11.2009 01:35)


+ Baba Kedi


 ukteyi verenin amacı ile alakasız olacak ama manevi babama seslenme şeklimdi bu. eşi de kedi babası diye takılırdı. ne günlerdi be!

ayrıca ve elbette hedefi tutturmuş sevişgen erkek kedilerin yeni sıfatı olur bu ifade. 

(20.07.2010 04:17)


+ Cin ve tepe kedisi


Sinirli kedilere benim verdiğim bir isim. ( yazıya   (18.02.2011 02:21 ) tarihinde dökmüşüm, sonra temizledim.)


+ Cins Kedi


- aa kedileriniz mi var? cinsleri ne?
+ çok cinsler, evet.

nefret ediyorum insanların cins takıntısından, biri size böyle yanıt veriyorsa o benim. ayrıca peşimize takılıp evimize kedi olan soked de ankara çıktı, ya yaa...                                                 (01.02.2010 22:56 ~ 22:56)



Cins kedi yoktur, cins kedi vardır  ve kedilerin cinslikleri sınırsızdır. (Bir Garip Orhan Kedi)


+ Dili dışarıda kedi


 biz garip insanlar her ne kadar bu kedileri "aman da canım, pek de safmış" diye sevsek de kedilerde dilin dışarıda olmasının saflıkla uzaktan yakından alakası yoktur. o pembe dilinden öpülesi kedidir ayrıca.
(15.11.2009 11:14)


+ Dünya felsefe kongresinde sahneye giren kedi


Spinoza'nın kedi olarak enkarne olup kongreye katılmasıdır.
'psinoza mavladı birden'
(05.06.2009 01:59)


+ Erkek kedi


 eve ancak bu saatte gelen hovarda!                                                                                    (15.01.2010 04:25)




+ Kalp krizinden ölen kedi

Cimcime'miz. beşiktaş'ın çok saygıdeğer bir kedisiydi. siyah beyazdı, pofurdu. yakışıklılıkta üstüne olmayan kedilerdendi. 8 yaşında kalp krizi ile hayata gözlerini kapadı.

(01.02.2010 23:10)
bu yazı bugün doğumgünü olan  ben smyrna'ya ithaf edilmiştir.


    





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 yorum:

Ugur Onder Bozkurt dedi ki...

Benim gibi bir kedi delisine çok şeker bir doğum günü hediyesi. Katkıda bulunan herkese teşekkürler. Mutluluk duydum... :)

Yorum Gönder