zipirinsan. Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS
Post Icon

ninjaya nazar değdi - bir kedi sahibinin dikkat etmesi gerekenler

Bugün sabah saatlerinde evden çıktım, akşamüstü geldim. Bizimkisi ortalıkta değildi. Ben de çok fazla sallamadım. Sonra en sevdiğimiz diziyi açınca, sese mi geldi naaptı bilmiyorum, kusa sıça geldi yanıma. Anaaaa!!...

Derhal teyakkuz durumuna geçtim, nooldu lan buna? Civardaki veterinerleri bir taradım internetten, sonra koştur koştur birine götürdüm. Adamcağız cumartesi hem de akşam akşam nerden çıktınız aq der gibi baksa da çok ilgilendi. Zehirlenmiş. Lan evde dupdururken nasıl zehirlenebilir ki bu kedi? Veterinerin yardımlarıyla, yerleri sildiğim deterjanlı suyu dökmeden öyle duşun içinde bıraktığım aklıma geldi. Büyük ihtimal onu içti. Neyse ben koştur koştur eve dönüp deterjanların içeriğine bakarken veterinerle annem ilk müdahaleyi yaptılar. Veterinerin demesine göre çok kötü bir şeyi yokmuş, kedilerin başına bu tip kazalar sık gelirmiş. Hayvanlar insanlar tarafından bile istene zehirlenmediği ve geç farkedilmediği müddetçe ölmezlermiş öyle kolay kolay. Zaten bilinci açıkmış kan filan gelmiyormuş biyerinden büyütmeyeymişim. İçimi mi rahatlatmak için öyle dedi yoksa hani ciddi mi bilemiyorum ben çok endişelendim.Hatta kediyi bırakıp beni sakinleştirmeye çalıştı annem bir ara. Ama Ninja iyi gibi şimdi. Yorgun, uyuyor. Ben de başını bekliyorum. Bir şey olursa veterineri arıycam.

Veterinerciğim Sami bey dedi ki, bir süre kuru mama vermeyeymişim. Et suyu, yoğurt filan vereymişim. Biriki gün böyle idare edecekmişiz.

Şimdi Ninja hazır uyurken bunları yazdım. Kalkıp bir de sebze çorbası yapıcam kedime tavuk suyuna böyle. İnşallah içer. O içmezse ben içerim artık.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder