zipirinsan. Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS
Post Icon

Kedi Hürrem için yardım talebi



Durum özetle böyle, olaylar Mersin'de geçiyor. Mersin'deki klinikler, varsa fakülte vs hakkında hiçbir fikrim yok. Kedinin sahibi öğrenci, yazları çalışıyor ama yeni başladığı için parası yok. Bu hastaneye gitmeye bir nevi mecbur kalmış çünkü bu ameliyatları yapan başka klinik de yokmuş.

Ekşi Duyuru'da okuduğum şöyle:

http://www.eksiduyuru.com/index.php?m=d&id=437404

(Ekşi Duyuru'da bir sürü yarrak kürrek cevaplar var. Onları es geçin, ben de yoksulluk sınırında yaşayan bir insanım mesela)  

Hastaneye o kadar çok 'Bu kadar para istenir mi yuh!' tepkisi gelmiş ki ben biraz önce aradım, hastaneye ulaşamayınca -numara düşmüyor-  Esra'nın sevgilisine ulaştım verdiği cep telefonu numarasından.

Şu an için 175 lira toplanmış durumda. Sanırım gelen tepkilerden sonra indirim yapmışlar ve kaldığı günler için gün başına ekstra 50 lira almayacaklarmış, acil yardım için 250, ameliyatlar için 750 talep etmişler, birden fazla kırık olduğu için ameliyat epey zorlu ama başarılı geçmiş. Önceden ödeme de talep etmemişler.

Neymiş birlikten kuvvet doğarmış, bu 175 lira dışında Esra'nın sevgilisi ekşi market'te -benim de bu oluşumdan yeni haberim oldu- iki adet ürün satışa çıkarmış kedinin masrafına takviye olsun diye.

Hatta ben yüzsüzlük yapıp kedi berte'ye veya aynı gün doğdu (bu cumartesi 7/7) diye yazdığımız kurtarılmış kedi Pırtık'a doğumgünü hediyesi almak isteyen, hem kediyi hem beni sevindirmek isteyen birileri olur, toplanırlar bir şeyler yaparlar diye twitter'a bile yazdım. Yaptım yani bunu, kendime hala inbanamıyorum.

https://twitter.com/deliberte/status/220973741948157953

Hem bir kediye yardım etmek hem de doğum günümde beni sevindirmek isteyen olursa:

https://twitter.com/deliberte/status/220974055476572161

External hd'min yenen usb kablosu ve çalışmayan adaptörü tek tek satılmıyormuş ihtiyacım olan bir şey üj bej kişi toplansa olur bence. Ya da belki kendisi isteyen vardır, yine kediye gider.

Gerçi içinde bulunduğum ahval ve şeraitte farklı ihtiyaçlarım var ama hem kedinin hem benim ihtiyacım olan bir şey olunca, söz konusu bir kedi ise yüzsüzlük bile yaparım dedim. Oysa Avrupa yöntemi ile ihtiyaç duyduğum basit ve ucuz şeyleri yazıp ille de bir şey almak isteyen olursa bunlardan seçsin diyecektim.


Hürrem henüz bir yaşını doldurmamış ama doldurmak üzere. Bu kedinin sahibi ve yazıyı yazan kişi öğrenci, dilerseniz hibe, dilerseniz kendileri ile görüşüp borç verebilirsiniz. Önemli olan bu tip durumlarda birbirine destek olmak, tamam Hürrem bir sokak kedisi değil ama bir ihtiyaç söz konusu ve dileyen bir şekilde yardım edebilir.

deliberte kedi servisi gururla sundu.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder