zipirinsan. Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS
Post Icon

Barok Gölge'den ameliyat sonrası (postop) notları

Barokluk ne güzel

Merhaba efendim,
Bugün benim için zor bir gün müydü bilemiyorum zira kendisi narkozun etkisi ile biraz bulanık. Ameliyatla barok oldum. Hayran kitlemin bir açıklama beklediğini bildiğim için hemen bilgisayar başına geçeyim dedim.

Hemen bilgisayar başı

Elbette geek olduğum için bununla yetinemezdim, bir de üzerine oturdum ki berte düştüğüm halleri, beni nasıl boğazda balık yiyeceğiz diye kandırdığını yazamasın. Aç bıraktı beni pis, gerçi gece durumu anlayıp bir arkadaşından yardım istedim ama anlamadı :( Niye anlamıyorlar ya? Şu dünyada evin insanı uyurken chat yapan kaç kedi var? İşte o chat:

[14:44] republic: ö
[14:45] pennell: are you trying to say something?
[14:45] republic: 4107
[14:45] republic: ,,3,0000000
[14:45] pennell: phantom? lili?
[14:45] pennell: golge?
[14:45] pennell: :d
Arada artık ne yaptıysam, bu arada fark etmişsinizdir, İngilizcem de var:
[15:00] pennell: libby?
[15:00] pennell: you're freaking me out
[15:00] pennell: what's going on? o.o
[15:10] republic: yes gölge
[15:10] pennell: jesus!
[15:10] pennell: lmao
Tam bu noktada yakalandım:
[15:10] (berte) : just woke up
[15:11] (berte): what happened?

Neyse...


Bu işler benden sorulur

Yukarıdaki fotoğrafta yeni ameliyat olmama rağmen amma yakışıklı çıkmışım ha! Göz rengim photoshop değildir. Sahip adaylarıma duyurulur. 

Benim ameliyatım biliyorsunuz gözümü kaybetmemem için acildi, previously on Gölge ve kız kardeşi: http://bigcatsdiary.blogspot.com/2013/10/golgelerin-gucu-adna.html Göz kapağım ucundan azıcık kesilip gerdirildi, bir nevi göz sünneti oldum. Artık içe giren kısımda gıcıklık oluşmayacak. İki defa daha ameliyat ve berte'nin üzerinde yeni bir sanat akımı oluşturduğum sümüklerim nedeni ile antibiyotik cısı olmaya gideceğim. Göz pomadımı berte maalesef almıştı ve uyguluyordu üzerimde, hayvanlara özel olduğundan deney yapıyorlar diye cıngar çıkaramadım. Şimdilik mavi rimelli takma kirpik gibi görünen dikişlerimle geçirmem gereken temiz bir on günüm var. Sonra dikişleri aldıracağım ve oley! 

Bu fiyongun neresi barok?

Bu arada barokluk çok moda diye başıma şu naneyi geçirdiler, ben eve dönerken taşıma kabında onu bir güzel çıkarınca tekrar çıkaramayayım diye üzerine bir de kırmızı kurdele ile paket oldum. Neymiş gri üstünde kırmızı harika duruyormuş, kedide değil o! Kedide değil!

Kedi hediye paketi

Dedim madem barok modası var, sen niye uymuyorsun? Yok efendim kıyafetleri terzideymiş de, kızlar bu kadar sade olamıyormuş işleri uzun sürüyormuş da... Ben yine de peşimden koşturuyorum, oraya buraya sanki mesafeyi ayarlayamıyormuş gibi tosluyorum, mama kabını dağıtıyorum, su kabında su balesi derken kafamı oraya buraya sürtüp çeşitli yaramazlıklar yapıyorum ki peşimden ayrılıp tuvalete bile gidemesin, giderse de peşinden gidiyorum. Tüylerimi ona yalatıyorum, boynumu ona kaşıtıyorum. Elisabeth'i çıkarana kadar böyle.

Şimdi de pava durumu:
Benim ameliyat acil olduğu için pava toplanmasını bekleyemedik, bir de havalı yerde oldum, Etiler'de Erdem hoca (koskoca profesör) yaptı. Normalde kız kardeşimi Barbaros Veteriner Kliniği ameliyat edecek ama berte de can, ikimizle birden baş edemezdi. Yaptığımız ankette kafamıza göre veterinere verelim diyenler benim adımı verip Gölge ve salak kız kardeşi için diye yazdırabilirler. Bu yöntemle bugün (kredi kartı seçeneği vav)200 pavamız oldu. Diğer yöntemle 240 pavamız oldu, yarın 100 pavamız daha olacak, söz verilmiş ama miktarını bilmediğimiz bir takım pavalar var. Aslında herkes beş on elinden ne geliyorsa verebilsin diye grup hediye açacaktık ama bkz: bir önceki yazım. Tanıyanlar veya veterinere gitmeyi düşünenler beş on yirmi pava verebilir, amaç tek seferde çok pava vermek değil ki gözlerimizi kurtarmak. Sonra gelsin sahipler!

Bize hiçbir şekilde ulaşamazsanız sourcatberry@gmail.com adresine yazabilirsiniz. 







  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder