zipirinsan. Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS
Post Icon

Prenses'e veda

Prenses'in dün aramızdan yine insan eli ile, kaldırıma park eden otomobilin hareket esnasında bakmadan çalıştırması sonucu kaçamayıp can çekişerek ayrılması nedeni ile uzun bir yazı yazmıştım.

Bugün ezilme anından sonra can çekişerek kendini bir o yana bir bu yana attığını söyledi birisi, arkadaşım bulmadan önce durumu çok daha kötüymüş, ki arkadaşım da hala göz yaşı döküyor, beni o can çekişmeler ölmesinden daha çok üzüyor. Oraya park etmiş her araca potansiyel katil gözü ile bakıyorum.

Meğer göbüşlü kızımız iki kez sahiplenilmiş, iki kez de geri getirilmiş... Sevmemişler, öte yandan onu ölümünden sonra seven naif, güzel insanlar var. Ölümünden önce okyanus ötesinden gönlüyle sahiplenen biri var. Dün ona Prenses'i sevmeyen ölsün yazmıştım, bugün Prenses diye seslenince cin cin kafa uzatan bu akıllı ve iyi huylu bıcırı sevmeyenlerin bir yerlerde var olduğunu öğrendim. Karmanın onları bulmasını bekliyorum. Bu tip insanlar en sevmediğim insan tipi, bir hevesle bir canı üzdüklerinin, güven duygusunu zedelediklerinin farkında değiller.

Neyse, okyanus ötesinden bile seveni, göz yaşı dökeni var, bu parçayı gönderdi kızımız için:


Mırıl mırıl uyusun, ninni.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder